برگزاری جشن پایان سال داستان در جهاددانشگاهی مرکز شاهین شهر

خانه > اخبار  > برگزاری جشن پایان سال داستان در جهاددانشگاهی مرکز شاهین شهر

برگزاری جشن پایان سال داستان در جهاددانشگاهی مرکز شاهین شهر

جشن پایان سال داستان

آخرین نشست داستان فعالین فرهنگی شاهین شهر با تقدیر از اعضای انجمن داستان جهاد دانشگاهی مرکز شاهین شهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان جشن پایان سال داستان با حضور فعالان عرصه ادبیات و علاقه مندان به حوزه داستان  در مرکز شاهین شهر برگزار شد.
سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷ اخرین نشست داستان سال بود که با حضور محمد کلباسی، علی خدایی، شاپور بهیان و سیاوش گلشیری برگزار و گودرز ایزدی دبیر این نشست، گزارشی از ۸ جلسه برگزار شده چهارشنبه های داستان فصل پاییز و زمستان که با محوریت بررسی آثار هوشنگ گلشیری بود ارائه داد. در ادامه آقایان علی خدایی و شاپور بهیان و سیاوش گلشیری به خواندن قسمتی از داستان های خود پرداختند و بعد از اجرای نمایشنامه خوانی آقای پوریا ریحانی و صحبت های آقای کلباسی از اعضای انجمن داستان جهاد دانشگاهی تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است، این نشست‌ها در راستای همکاری‌های مشترک بین دو معاونت آموزشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان درشعبه شاهین‌شهر این واحد برگزار می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید