برگزاری بیش از ۱۵۰ کلاس آموزش آنلاین در جهاد دانشگاهی اصفهان

خانه > اخبار  > برگزاری بیش از ۱۵۰ کلاس آموزش آنلاین در جهاد دانشگاهی اصفهان

برگزاری بیش از ۱۵۰ کلاس آموزش آنلاین در جهاد دانشگاهی اصفهان

سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان گفت: ویروس کرونا پروسه آموزشهای کوتاه مدت را در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان متوقف نکرده  و تاکنون بیش دو هزار فراگیر از کلاس‌های آنلاین و وبینارهای آموزشی جهاد دانشگاهی طی سه هفته گذشته استفاده کرده‌اند.

افسون نیاز بخش، سرپرست معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان در خصوص برگزاری کلاس‌های آموزشی و استقبال از کلاس‌های مجازی اظهار کرد: با توجه به شرایطی که با ظهور ویروس کرونا در کشور اتفاق افتاد، این معاونت بستر آموزش‌های مجازی خود را بلافاصله آماده و کلاس‌های آنلاین خود را بر این بستر شروع کرد.

وی افزود: تهدید ویروس کرونا برای آموزش در حال حاضر در جهاد دانشگاهی به فرصتی تبدیل شده است که علاوه بر برگزاری کلاس‌های معمول، وبینارهای متعددی نیز بر بستر اینترنت به فراگیران ارائه می شود.

نیازبخش ادامه داد: تا این لحظه ۱۷۸ کلاس آموزشی و ۱۸ وبینار آنلاین برگزار شده است و این روند ادامه خواهد داشت و این بستر حتی پس از آغاز کلاس‌های حضوری نیز استفاده خواهد شد.

وی در پایان افزود: معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی اصفهان به عنوان یکی از برندهای آموزشی معتبر در همه شرایط در کنار جامعه خواهد بود و با گسترش آموزشهای مجازی و آنلاین پاسخگوی نیاز اقشار مختلف جامعه در این شرایط خواهد بود.

علاقمندان جهت اطلاع از تازه ترین آموزشهای مجازی اعلام شده می توانند به پایگاه www.jdisf.ir بخش مرکز آموزشهای الکترونیکی مراجعه نمایند.

بدون دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید